ohyeah


fina flickor

girl i gotta go.

Oj.. Va ett tag sen. Men har varken haft tid eller lust till o sitta vid datan.
Har gjort massvis. sovit med fia o lisa, haft deeptalk med lisa;), solat, vatt i stan med fia, stranden med frida, båstad med frida, sov i hennes stuga senare, vatt i danmark hos kusinerna. o ja, fullt upp. Idag har jag vara sovit ut. Välbehövt haha! Och legat o solat o sånt. Går fan knappt va ute nu när de är så varmt.. 36 grader i skuggan va de innan, puuh. Men skönt med lite sol!
Ikväll blir de tacos hos lisa, sen vidare till båstad. Tennisveckan där ju. Sen ska jag hem tidigt o sova, imorgon börjar jag jobba igen. Själv. Men de kommer gå bra, hoppas vi. HAH!



miffo&hennes pojkvän!
HAHHA

The club can't even handle me right now.

Sitter med tandborsten i käften nu. Har vatt uppe några timmar, men de fick mej inte på mycke bättre humör, somsagt ingen bra dag idag!
Nu ska jag iaf hoppa i sängen igen o sätta på någon bra film o glo på den tills jag somnar. Godnatt! ♥



min älskling kommer hem i helgen, ååh!

I'm getting tired and I need somewhere to begin

Kom hem för en stund sen. Ingen bra dag idag. Är så förbannat trött på sjukhuset nu. Nästa vecka är de sista gången jag e där, sen har vi ''uppehåll'' i 3 veckor. Så jävla skönt. Sen är de återbesök med läkare o hela köret. Jag vill inte träffa dom mer. Jag är trött på att åka in varje vecka bara för att få behandling som inte hjälper. Jag e trött på att hela tiden ha ont. Att de aldrig ska bli bra. Blö. Nu ska jag gå ner o kolla om vi har någon tablett som hjälper mot huvvet och sen lägga mig i sängen under täcket tills ikväll.


RSS 2.0